web statistic
Random toughts and events: Stonesi u Dizeldorfu 13.08.07
test test

уторак, 21. август 2007.

Stonesi u Dizeldorfu 13.08.07

U nedostatku skenera (posto je bio prikacen za komp koji je sad na Lunuxu, a nisam jos izbunarila kako da ga odande instaliram), evo fotke karte.
Sta reci o koncertu osim stvarno dobra svirka. Nisam bas neki fan odusevljen samo cinjenicom da ultra mega itd stars sviraju na samo par metara od tebe. Al cinjenica je da prase starci, Lisa Fisher otkida kako peva, bina sjajna, bas lepo da su prigodili dobar vizuelni ugodjaj i gledaocima na udaljenijim sedistima. Ozvucenje cini mi se da je malo odzvanjalo od tribina. Stadion ima prekrivene tribine, pa skoro kao da je u zatvorenom prostoru. A sto puse Nemci... haos. Smrdi sve okolo, nigde vazduha. Malo je negde zamirisala vutra, al maalo. Uglavnom je bio smrdljivi duvan.
Na parteru su takodje bile postavljene stolice !? A mnogi sterilni Nemci su sedeli cak do "Satisfaction". Trava se nigde nije videla, bio je postavljen neki pod preko trave. Stadion nema atletsku stazu, pa mi je sve izgledalo nekako jako malo, pa sam cak pitala jednog redara jel ovo fudbalski stadion.
Inace, prateca organizacina na stadionu odlicna. Sve lepo, cisto. Za case za pice se placa kaucija od 1 euro. Odlicna ideja. Vecina se zato naravno potrudila da iste kasnije vrati i eto ustede u cisnjenju. U parteru stadiona veoma lepi i cisti kiosci za hranu i pice, a pivo se donosilo i na tribine. Doticni konobari su imali male cisterne sa pivom na ledjima i tocili su odande.
Stadion je blizu autoputa, pa se guzva posle koncerta relativno brzo razisla. U publici masa bakuta i dedica (a kako i ne bi) ali i mladih naravno. Cini mi se da je bilo prilicno kompletnih porodica, mama i tata u svojim 40-tim 50-tim i deca 20-tak godina mladja. Divota.
Zamisli da ides sa roditeljima na cert i super se provodite.
Na auto putu imaju dvosmislene znake za skretanje, tako da smo cak 3 puta promasili razne izlaze, al dobro, vratili smo se relativno brzo.
Sve u svemu, odlican provod...
Evo i mog licnog snimka Uvoda i "Simpathy for the devil"

Нема коментара: